Gravad hjort med ankleverterrin

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g hjortinnanlår
100 g färdig, fryst ankleverterrin
4 msk olivolja
1 msk pressad citron
salt och svartpeppar

4 st sandwichringar (8 cm i diameter)

Gör så här

1. Skär den gravade hjorten i skivor och tärna i små tärningar. Blanda med olivolja, citron, salt och svartpeppar.

2. Lägg upp i sandwichringarna på tallriken och packa hårt. Skiva den frysta ankleverterrinen tunt över hjorten. Droppa lite olivolja och svartpeppar över om du vill.
Visningar:
2600
Sparat:
1

LIKNANDE RECEPT

Halstrad anklev
av Pette
över 2 månader
Ankleverterrin
av Pette
över 2 månader
Sauternesgelé
av Pette
över 2 månader
Anklever med ba
över 2 månader
Stekt tunnbröd
av tina62
över 2 månader