Gravad lax med pestopasta

Gör egen pesto på basilika, pinjenötter, olivolja, vitlök och parmesanost eller köp färdig. Genom att blanda laxen med pastan räcker en liten mängd lax till många.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g pasta t ex penne
300 g gravad lax tunt skivad
ca 1 dl pesto
färsk basilika
olivolja
en bit parmesanost
svartpeppar

Gör så här

Koka pastan enligt förpackningen. Bräck under tiden gravlaxen hastigt i torr, het panna, 20-30 sekunder på en av sidorna räcker. Du behöver inte vända på den. Blanda den avrunna pastan med peston. Vänd ner några grovhackade basilikablad tillsammans med gravlaxen fördelad i mindre bitar. Toppa med lite god olivolja, malen svartpeppar och rikligt med hyvlad parmesan. Servera genast.
Visningar:
3889
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Pestopasta recept
Pestopasta med ..
av MrsC
över 2 månader
Godaste Pestopa
av Natural
över 2 månader
Kryddkorv & bac
av epi
över 2 månader
Krämig pestopas
över 2 månader
Quorn Filéer me
över 2 månader
Lax och pestopa
över 2 månader