Grekisk youghurt

Gott!!!

Betyg (0 röster)
Antal personer
Du avgör

Ingredienser

3½ dl mjölk
1½ dl vispgrädde
2 msk youghurt

Gör så här

* Värm mjölk och grädde till strax under kokpunkten.
* Låt svalna till 40 grader och rör ner youghurten. (Naturell).
* Häll upp i två skålar eller burkar, täck över, låt stå över natten i 25-30 grader (t ex i ugnen med belysningen tänd eller täck med en frottéhandduk/filt .
* Låt sedan stå i kylen minst 12 timmar innan den används.
* Lite av youghurten sparas till nästa sats.
Visningar:
1588
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Ugnsbakad lax m
av lennali
över 2 månader
Lax med feta- o..
över 2 månader
av LaJefa
över 2 månader
Grekisk pyttipa..
av molle07
över 2 månader
Varm smörgåstår
av epi
över 2 månader
Lammstek proven
över 2 månader