Grillad fisk med kräftsatsiki

Variera tsatsikin med grovhackade kräftstjärtar.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Grillad fisk med kräftsatsiki

Ingredienser

4 fiskfiléer med skinn t ex gös , regnbåge
1 msk smör- & rapsolja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Kräfttsatsiki:
½ gurka
½ tsk salt
150 g kräftstjärtar
2 dl matyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm svartpeppar

Gör så här

Riv gurkan grovt på hushållspaper. Strö över salt och låt dra ca 15 min. låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem. Pressa ur gurksaften, blanda gurka med kräftor, matyoghurt, vitlök och peppar. Pensla fisken med smör- & rapsolja och krydda med salt och peppar. grilla fisken 3 - 4 min på varje sida. servera fisken med kräftsatsiki och grönsallad.
Visningar:
6525
Sparat:
129

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.