Grillmarinad med örter

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

3 msk matolja
4 msk soja
2 msk vinäger
1 msk ljus fransk senap
2 tsk rosmarin
1/2 tsk timjan
1 kryddmått mald ingefära
1 kryddmått paprikapulver

Gör så här

Blanda ihop marinaden. Lägg de förkokta spjällen, eller andra köttbitar, i kraftig plastpåse, typ fryspåse, och slå marinaden över. Se till att marinaden kommer på alla bitar och lägg i kylskåp ett par timmar. Grilla spjällen över fin glöd. Beräkna 2 till 3 minuter på vardera sidan, allt beroende på spjällens tjocklek. Servera med grönsallad innehållande oliver, bitar av zucchini och färska bönor förutom strimlad sallad, gurka och tomat. Vitlökskryddad dressing på olivolja och vinäger bjuds till liksom gott bröd.
Visningar:
1319
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Grillmarinad recept
God grillmarina..
över 2 månader
GI - Grillad sw
av Maahl
över 2 månader
Grillade kyckli
av ros
över 2 månader
Grillmarinad ti
av maggi
över 2 månader
Grillmarinad
av mammis
över 2 månader
Grillmarinad fö
över 2 månader