Gurksås till stekt fisk

Passar till både stekt lax som till panerad fisk.

Betyg (1 röst)
Antal personer
10 st

Ingredienser

Ca 500 g färsk gurka
1-1½ dm purjolök
1 dl grädde
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 msk fransk ljus senap
1 dl finhackad dill
Salt
Peppar

Gör så här

Skala gurkan längs efter och gröp ur kärnhuset med en tesked. Skär sen i små tärningar.

Finhacka purjon och vispa grädden.
Blanda samman allt till en krämig sås.

Låt stå och dra innan servering.
Visningar:
3237
Sparat:
34

LIKNANDE RECEPT

Gurksås recept
Apelsin- och li..
av Queenie
över 2 månader
Laxpinnar
av Vi
över 2 månader
Pytt i panna me
över 2 månader
Supergod indisk
över 2 månader
Gurksås
över 2 månader
Kycklingspett m..
över 2 månader