Höstfägring

Jättegod Höstgryta

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g Benfri Högrev
1 hg Färska Champinjoner
½ msk Vetemjöl
1 tsk Soja
½ msk Worcestershiresås
1 krm grovmalen svartpeppar
½ dl Mellan Grädde
8 små lökar
Matfett att steka i
2 dl Rött matlagningsvin
1 msk tomatpuré
1 köttbuljong tärning
1 syrligt äpple

Gör så här

Skär köttet i bitar. Skala löken och putsa champinjonerna.
Bryn köttet i lite matfett. Häll över i en gryta.
Strö över vetemjölet och rör om, så att det blandas med matfettet.
Tillsätt vin, soja, tomatpuré, worcestershiresås, buljongtärning och peppar. låt gryta småkoka ca:1 timme.
(kolla att det är mört)

Lägg i löken och champinjonerna. Sjud ytterligare i 10 min.
Kärna ur äpplet och skär det i klyftor.
Häll i grädden och lägg ned äppelklyftorna.
Småkoka ett par minuter till.
Servera med pasta.
Visningar:
1244
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.