Hallon con kessella

otroligt frisk och lätt dessert med rik konsistens och smak.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 liter färska eller tinade, avrunna hallon
1 vaniljstång
2 burkar kessella
Lönnsirap
citronmeliss

Gör så här

Servera hallonen relativt torra på tallrik Dela färsk vaniljstång på längden och skrapa ur kärnan ( gojset) Koka stången och fröna några minuter i ett par matskedar vatten. Låt svalna. Blanda med kesella och lägg på tallriken Värm lönnsirap och häll över hallonen Garnera med cironmeliis eller mintblad. Dela med goda vänner
Visningar:
1040
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader