Hallon och persikodessert

Frisk sommardessert

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 dl vispgrädde
2 dl kesella gourmet
1 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 burk persikor
1-2 dl frysta eller färska hallon

Gör så här

Ta 2 dl grädde och vispa. Blanda med 2 dl kesella gourmet samt 1 dl strösocker och 2 tsk vaniljsocker. Låt stå och mogna en stund i kylen. Varva vaniljkrämen med klyftade persikor (ur burk går bra) samt frysta hallon.
Visningar:
813
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Persikodessert
av Soja
över 2 månader
Knäckig persiko
över 2 månader
Krämig persikof
över 2 månader
Varm persikodes
av pihal
över 2 månader
Fransk persikod
av Algot
över 2 månader