Halloncheescake

Ser våldig god ut

Betyg (5 röster)
Antal personer
1 Kaka
Halloncheescake

Ingredienser

Botten:
10 st ca 150 g krossade digestivekex
75 gram Smält smör eller margarin

Fyllning:
200 gram färskost (t.ex Philadelphia)
100 gram -200 g hallon (2-3 dl)
0,5 dl hallonsaft (koncentrat)
0,5 dl socker
4 st gelatinblad
2 dl vispgrädde

Gör så här

Klä en rund form med avtagbar kant med bakplåtspapper eller plastfolie. Krossa kexen.
Smält fettet i en kastrull och blanda med krossade kexen. Tryck ut till jämn botten.
Vispa grädden. Mosa hallonen och mixa dem med socker och färskost. Vänd försiktigt ner i grädden.
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i minst 5 min. Värma upp hallonsaften i en kastrull.
Tag upp gelatinbladen ur vattnet och låt vattnet rinna av. Lägg i gelatinet och låt smälta på svag värme.
Låt saftblandningen svalna något och häll den sedan i hallonblandningen. Rör om försiktigt så att allt blandas. Fördela denna på botten
Låt tårtan stelna minst 3-4 timmar i kylen.
Visningar:
5076
Sparat:
224

LIKNANDE RECEPT

Halloncheescake recept
Smal hallonchee..
över 2 månader
Halloncheescake
över 2 månader
Halloncheescake
över 2 månader
Halloncheescake
av Bodil56
över 2 månader
Halloncheescake
över 2 månader
Halloncheescake
över 2 månader

LIKNANDE SÖKNINGAR