Hallonfrestelse

Hallon är alltid gott.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Hallonfrestelse

Ingredienser

1 pkt djupfrysta hallon
Lite socker
1 tsk smör eller margarin
100 g mandelbiskvier
2 äggvitor
½ dl strösocker

Gör så här

Tina hallonen. Värm dem i en kastrull några minuter tillsammans med socker (efter tycke och smak).

Smörj en ugnssäker form och lägg biskvierna på botten. Fördela hallonen över biskvierna.

Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner sockret, vispa tills sockret löst sig. Häll smeten över hallonen.

Grädda i 200 grader i ca 5-7 minuter längst ner i ugnen tills marängen fått en gyllene färg.

Servera efterrätten varm tillsammans med glass eller vispad grädde.
Visningar:
1852
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Hallonfrestelse recept
Choklad- och ha..
av Hermit
över 2 månader
Hallonfrestelse
av MrsC
över 2 månader
Choklad- och ha
av Fin
över 2 månader

LIKNANDE SÖKNINGAR