Hallonfyllda pannkakor

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Pannkakassmet:
2 1/2 -3 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
6 dl mjölk
3 ägg
2-3 msk smör eller margarin
Hallonfyllning:
1 pkt djupfrysta hallon ca 200 g
500 g naturell Keso
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1/2 dl florsocker

Gör så här

Tillagning: Börja med pannkakorna. Blanda mjöl, och salt i en hög skål eller tillbringare. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen. Smält ev fetet och rör ner det i smeten. Hetta upp stekpannan. Häll i ett tunt lager smet och sänk värmen. När ytan stelnat och blivit matt är det dags att vända på pannkakan. Hallonfyllning: Halvtina hallonen. Låt keson rinna av i en sil i ca 15 min. Blanda keso, 2/3 av hallonen, apelsinjuice och flrosocker. Lägg en klick fyllning på varje pannkaka och vik i hop till ett paket. Garnenra med hallonen som är kvar och sikta ev över lite florsocker.
Visningar:
938
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Pannkakor recept
Riktiga amerika..
över 2 månader
Supernyttig, su..
av lezzon
över 2 månader
ungnspannkaka/t
av Gladan
över 2 månader
Västerbottenost
av Queenie
över 2 månader
Kokosplättar LC
över 2 månader
Goda nyttiga pa
av NewDown
över 2 månader