Hallongodis

Fräsch avslutning på middan som kan förberedas dan innan!

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g hallon
2 dl florsocker
1 äggvita
saft av en citron
1,5 dl vispgrädde
4 cl balsamvinäger
ev.citronmeliss o. rån till garnering.

Gör så här

Lägg några bär på sidan till garnering. Mosa bären med en gaffel och strö florsockret över. Vispa äggvitan till vitt skum och blanda försiktigt ner bärmoset. Häll i balsamvinägern och citronsaften. Vispa grädden och blanda i hallonmoset.Servera i vinglas, garnera med hallon,citronmeliss och ett gott rån. Förvara i kylen. Om man gör desserten dan innan den ska serveras så vänta med att hälla upp den i vinglas och garnera.
Visningar:
1744
Sparat:
35

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR