Hallonpannacotta

God efterrätt som går att förbereda.

Betyg (1 röst)
Antal personer
10 st

Ingredienser

4 gelatinblad
1 l vispgrädde
1 dl strösocker
125 g hallon
Skogskaramell
4 msk socker
1 1/2 dl vatten
125 g hallon
125 g björnbär
1 snittad vaniljstång

Gör så här

God efterrätt som man gör dagen innan.

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min.Blanda vispgrädde, strösocker och hallon och låt det koka upp. Passera. Smält gelatinbladen i den varma gräddblandningen. Låt svalna. Häll upp i glas. Låt stelna ett dygn i kyl.
Blanda strösocker, vatten, hallon, björnbär och snittad vaniljstång i en kastrull. Koka i 5 min. Låt kallna. Sila. Fördela skogsbärskaramellen på pannacottan. Servera
Visningar:
4020
Sparat:
47
Paj med hallonp..
av MrsC
över 2 månader
Hallonpannacott
av lennali
över 2 månader
Hallonpannacott
av lennali
över 2 månader
Hallonpannacott
av Aria
över 2 månader
Hallonpannacott
av inc
över 2 månader
Hallonpannacott
av AnFi
över 2 månader