Halstrad Gös med rödbetor, kapris och skirat smör.

Härlig sommarmat

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

0,6 kg gösfilé , portionsbitar
2 msk dill , finhackad
0,5 dl kapris
1 dl rödbetor , tärnade
1 st rödlök , finhackad
50 g smör
salt
peppar

Gör så här

1. Skär gösfilerna i portionsbitar om filérna är stora
2. Smält smör i en kastrull och lägg ner rödlök, kapris och rödbetor. Fräs i några minuter och krydda med salt och peppar.
3. Stek eller grilla gösen hastigt i en grillpanna eller i en stekpanna. låt gärna skinnet sitta kvar.
4. Blanda ner lite dill i kapris och rödbetsröran och servera gösen med färskpotatis.
Visningar:
1556
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.