Haricots verts med vitlök

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

250-300 g haricots verts
2 msk olivolja
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 dl ströbröd
1/2 dl hackad persilja
salt
peppar
25 g smör

Gör så här

Koka bönorna i saltat vatten 6-7 minuter. Häll av kokvattnet och spola bönorna med kallt vatten. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i vitlök, ströbröd och persilja. Rör om och fräs några minuter. Salta, peppra och låt smöret smälta ner. Tillsätt bönorna, rör om och låt dem bli varma. Servera till grillat kött eller som egen rätt.
Visningar:
5194
Sparat:
21

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Fantastisk räkp
över 2 månader