Havrekakor med russin

Alla som provat dom har gillat dom!

Betyg (0 röster)
Antal personer
30-40

Ingredienser

250 g flytande margarin
3 dl socker
1 ägg
2 tsk bakpulver
2,5 dl havregryn
2 dl russin
5 dl vetemjöl
(rivet skal av en halv apelsin)

Gör så här

Rör matfett och socker till en jämn smet, gärna med elvisp. Tillsätt ägget och bakpulver och rör till en jämn smet. Tillsätt havregryn, russin, (apelsinskal) och vetemjöl och blanda till en jämn smet. Klicka ut smeten på bakplåts papper, inte för tätt eftersom de kan flyta ut. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 8-10 minuter eller i varmlufts ugn på 175 grader i ca 10-12 minuter.
Visningar:
1160
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Havrekakor recept
Mammas havrekak..
över 2 månader
Super goda havr
över 2 månader
Grynans choklad
över 2 månader
Dubbla havrekak
av mafia
över 2 månader
Havrekakor med
av Anten
över 2 månader