Heta revbensspjäll

Betyg (0 röster)

Ingredienser

1 kg revbensspjäll (tjockskurna i portioner)
Marinad:
1 dl äppelcidervinäger
1 dl soja
1 dl olja
1 krm svartpeppar
1 krm ingefära
Sås:
3/4 dl chilisås
1 dl soja
1 dl vinäger
2 msk senap
1 tsk sambal oelek
4 st vitlöksklyftor
2 tsk worcestersås

Gör så här

Blanda ingredienserna i dubbla, stora plastpåsar. Lägg i köttet och knyt ihop påsen så det blir tätt och låt ligga i kylen minst 2 timmar. Ta upp köttet och torka av det före grillningen. Grilla på glödbädd tills köttet är genomstekt. Rör ihop grillsåsen och pensla spjällen när ca 5 minuter är kvar. Givetvis kan du även grilla dem i ugn.
Visningar:
2231
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Revbensspjäll recept
Grillade revben..
av gummsen
över 2 månader
Marinerade spar
över 2 månader
Honungsglaserad
av Kicki8
över 2 månader
Riktigt kladdig..
av MrsC
över 2 månader
Rödkål
av MrsC
över 2 månader
Thailändska rev
av evaldo
över 2 månader