Hotfish

Hotfish

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Hotfish

Ingredienser

600 g spättafiléer
1 tsk salt
½ gul lök
1 stor röd paprika
1 dl finhackad persilja
2 msk margarin
2 msk Touch of taste fiskfond
Saften av 2 lime
1 msk honung
3/4 tsk sambal oelek

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Salta, vik ihop och lägg spättan i en smord ugnssäker form. Skala och finhacka lök och paprika.

Fräs lök, paprika och persilja i en panna. Rör i fiskfond, lime, honung och sambal oelek. Häll blandningen över fisken.

Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 min. Serveras med kokt ris blandat med finstrimlad purjolök.
Visningar:
565
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.