Frukt och bär recept

Laddar...
Din sökning gav 12909 träffar
Kladdkaka med tranbär och valnötter
Kladdkaka med tranbär och valnött..

Torkad frukt, nötter och kanel är verkligen smaker som vi förknippar med julen. Varför inte lägga alla goda ting i en och samma kaka. Väldigt enkel att göra och god blir den!


Glöggkladdkaka med russin och choklad
Glöggkladdkaka med russin och cho..

Glögg och russin känns som givna smaksättare till julens kladdkaka. Chokladglasyr, pumpa- och granatäppelkärnor ger en vacker, såväl som knaprig och god vintertopping.

Vit kladdkaka med apelsin
Vit kladdkaka med apelsin

Det är alltid lika gott med kladdkaka. Den här är lite annorlunda eftersom den görs på vit choklad. Till den vita chokladens sötma passar det bra med en frisk smakbrytning av apelsin.Fruktkaka - Glutenfri
Fruktkaka - Glutenfri

En saftig och ljuvlig kaka som är bäst dagen efter den bakats. Går utmärkt att frysa in i skivor, och ta fram så många man önskar. Så baka nu och ta fram vid jul. Om nu kakan kan vara orörd så länge!


Kladdpepparkaka
Kladdpepparkaka

En väldigt lyxig kladdkaka med äkta mörk choklad som smaksätts nu under juletider med pepparkakskrydda. Garnera med vispad grädde smaksatt med lingon och små pepparkakor och du har julens enklaste och..


Julbröd med porter
Julbröd med porter

Kalljästa bröd som får spännande smak av porter, malt, apelsin och juliga kryddor. Passar perfekt till skinkmackan, men också till julosten och dopp i grytan.