Choklad recept

Laddar...
Din sökning gav 5908 träffar
Bananbröd med nutella
Bananbröd med nutella

Ta ett djupt andetag. Inse det fantastiska med en banankaka fullkomligt dränkt i nutella ... och sätt sedan igång att baka. Det här är så gott att man börjar fnittra. Laktosfri och äggfri.

Alla tiders kladdkaka
Alla tiders kladdkaka

Denna kaka innehåller bara 4 ingredienser, däribland något otippat mjuk tofu, men det gör den här kakan oslagbart chokladig och perfekt kladdig! Så gör den här kakan minst 1 gång, jag lovar, det komme..


Salt kola- och chokladmousse
Salt kola- och chokladmousse

Chokladmousse är alltid ett säkert kort. Men en chokladmousse med salt karamell är en succé som gör att gästerna aldrig kommer att vilja gå hem. Och att smälta socker är inte alls svårt, så ge det ett..

Dubbla chokladkakor med glass
Dubbla chokladkakor med glass

De här kakorna är goda på egen hand, speciellt fortfarande varma direkt från plåten. Men sprängfyllda med choklad som de är så är de supergoda att para ihop med en gula vaniljglass. Äggfritt och la..


Chokladtårta med kokos- och chokladfrosting
Chokladtårta med kokos- och chokl..

En glutenfri, äggfri, mjölkfri och nötfri chokladkaka som alla kan äta. Fantastiskt god är den också. Frostingen är god att toppa det mesta med, eller att bara sluka med en onödigt stor sked!


Chokladmousse med avokado
Chokladmousse med avokado

Efter att ha provat den här supergräddiga chokladmoussen kommer du aldrig gå tillbaka till grädde igen. Hittills har ingen lyckats gissa att den är gjord på avokado. Glutenfri, äggfri och laktosfri


Molegryta
Molegryta

Den här Moleversionen är bantad och förenklad men fortfarande väldigt fyllig och välsmakande. Om du älskar den här så är det bara att nörda in dig på riktigt i moleträsket! Mole är ett samlingsnam..


Cashewgrädde med lakrits och bär
Cashewgrädde med lakrits och bär

Man behöver inte alltid krångla till det för att göra något riktigt läckert. Den här desserten är verkligen enkel att göra och går bra att förbereda dagen innan. Glutenfritt, laktosfritt och äggfr..

Chokladmousse på avokado med kokossocker
Chokladmousse på avokado med koko..

En len chokladmousse som är nyttig? Jo, du läste rätt. Avokado mixas med kakao och kokossocker, som är ett socker med ett lågt glykemiskt index och är helt oraffinerat. Sockret har en härligt kolaknäc..