Vetemjöl recept

Laddar...
Din sökning gav 4193 träffar
Äppelkaka med vaniljsås i glas
Äppelkaka med vaniljsås i glas

En riktig favorit i alla åldrar lagad på ett nytt och modernt sätt. Läcker och lättgjord! Allt går att förbereda och sedan varva ingredienserna i en glasburk eller glas strax före servering.

Frukostbröd med rivet äpple
Frukostbröd med rivet äpple

Med rårivna, syrliga äpplen i degen blir frallorna riktigt saftiga. Toppa gärna med en lyxig och god äppelmarmelad och lyckan är total! Pumpakärnsolja kan bytas ut mot neutral rapsolja.


Kalljästa kärlekssemlor
Kalljästa kärlekssemlor

De här semlorna är extra kärleksfulla med långjästa saftiga kardemummabullar och ljuvligt fluffig gräddfyllning. Lika perfekt på Alla hjärtans dag som på Fettisdagen. Använd så lite mjöl som möjlig..Kaffekaka med färskostglasyr
Kaffekaka med färskostglasyr

Självklart ska det vara en kaka till kaffet! Och vad passar inte bättre än en kaka som innehåller kaffe, har en krämig färskostglasyr och knapriga nötter. Rosta gärna nötterna innan du lägger dem ..


Ost- och skinkpaj med äggsolar
Ost- och skinkpaj med äggsolar

Pajen är lika god varm som ljummen eller kall. För vegetariskt alternativ så byt ut skinkan mot 500 g stekt svamp, till exempel kantareller eller trattkantareller.


Päronpaj med knaprigt nöttäcke
Päronpaj med knaprigt nöttäcke

Läckert och knaprigt smul täcker de goda päronen. Pajen serveras med en hemmagjord vaniljsås, även kallad råkräm. Den är superenkelt att göra och så god!

Rökt fasanbröst på spröd botten med quinoa- och äppelsallad
Rökt fasanbröst på spröd botten m..

Kombinationen av sälta och sötma i denna rätt är helt gudomlig! Rökt fasanbröst är en god men ganska exklusiv produkt som inte alltid är så enkelt att få tag i. Du kan byta ut det mot annat rökt kött.