Inbakad champinjonkassler

Inbakad champinjonkassler

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Inbakad champinjonkassler

Ingredienser

800 g kassler
4 smördegsplattor, frysta

Fyllning:
1 burk champinjoncrème, ca 185 g
100 g färska champinjoner
1 dl persilja
2 vitlöksklyftor, pressade

Gör så här

Ugnstemperatur 225º

Tina smördegsplattorna 10-15 minuter. Skär kasslern i skivor men inte helt igenom. Blanda champinjonkräm, svamphack, persilja och vitlök. Bred fyllningen mellan kasslerskivorna.

Kavla ut degplattorna 8-10 cm på längden, lägg dem lite omlott och kavla ihop dem till en platta. Lägg kasslern på degen och vik om till ett paket. Skär eventuellt bort överflödig deg och använd den till garnering.

Lägg kasslerpaketet på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter. Skär i skivor när smördegen svalnat något. Servera med t ex broccoli, sockerärtor eller haricots verts.
Visningar:
3749
Sparat:
42

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.