Indisk currykyckling

All indisk mat är suverän, men denna är godast dagen efter tillagning...

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 kyckling
2 msk margarin eller smör
3 msk vetemjöl
1½ - 2tsk curry
½ liter vatten
1 burk ärter eller i pkt djupfryst
Grädde

Gör så här

Stycka den råa kycklingen i mindre bitar. Bryn bitarna i margarin i en stekpanna. Gör en ganska stark currysås. Fräs samman margarin, mjöl och curry. Späd med buljong eller vatten.

Lägg i den brynta kycklingbitarna och låt dem sakta koka i såsen ca: 15 minuter. Lägg i ärterna mot slutet och späd med grädde.

Servera med kokt ris, syltlök och en sallad med grapefrukt.
Visningar:
1380
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Currykyckling recept
Currykyckling L..
av bikbok
över 2 månader
Currykyckling i
över 2 månader
Somrig currykyc..
över 2 månader
Currykycklinggr
över 2 månader
Lättgjord curry
av Gillsan
över 2 månader
Smalmat indisk
över 2 månader