Indisk gryta

Ett smalt och gott recept från Hemmets Veckotidning.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g mager skinkstek
1 msk soja
2-3 msk tikka masala currypasta
½ purjolök
3 morötter
2 tsk olja
1 hackad vitlöksklyfta
2 paprikor
3 dl köttbuljong
2 msk maizena brun redning

Gör så här

Strimla skinkan fint och blanda med soja och currypastan. Skölj och strimla purjolöken.
Skala och skiva moroten tunt.
Hetta upp oljan i en stekpannan och stek köttet och vitlöken. Tillsätt purjo och morot, låt det fräsa ett tag. Skölj, ansa och strimla paprikan, vänd ner den i grytan.
Tillsätt buljong och redning och låt det koka upp.

Servera med ris.
Visningar:
2925
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader