Innertemperatur matbröd recept

Laddar...
Din sökning gav 38 träffar
Surdegsvörtlimpa

Jag hade aldrig bakat vörtbröd med surdeg tidigare, men det blev en alltigenom positiv upplevelse. Smakerna av pomerans, ingefära och nejlika bildade en perfekt ballans med vörten som består av julmus..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept

Brunkans Långa

Det här är ett härligt segt bröd som tillhör storsäljarna på Brunkebergs Bageri & Catering. Det har fördelen att man inte behöver forma degen till några limpor, man bara öser ut den på plåten.

Valnötsbröd med surdeg

Ett väldigt gott och beprövat recept. Testa det, du kommer bli nöjd! Jag har testat och du kan : Byta ut sirapen mot mörk sirap. Torrjäst fungerar i nödfall. Det fungerar även att använda rågsurde..


Sillabröd

Ett fylligt och hållbart bröd (minst en vecka) som passar utmärkt till sillmackan.


Bondbröd med potatis

Minimalt med jobb ger två stora härliga bröd. Smakar utmärkt som smörgås med salami, brie och paprika eller att äta till gulaschsoppan m.m.


Tossing

Ett surdegsbröd från Tossene med rågkross, solrosfrön och linfrön, som går bra att skära tunt. Receptet kommer från bagarna på Bohuslänska Lyckans Stenugnsbageri.


Lillans limpor
Lillans limpor

Ett matbröd som håller i alla väder. Hon har bakat ca 25 limpor i veckan av detta bröd under sin tid som kokerska på ett dagis, ingen ville ha något annat!

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept