Italiensk bjudgryta

Jättegod gryta där man blandar ned pasta på slutet så den serveras allt i ett.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Italiensk bjudgryta

Ingredienser

200 g Pasta Penne
500 g nötkött, älgkött, innanlår eller fransyska
12 smålökar, ev förvällda (eller syltlök)
1-2 burkar svamp ā 225gr
3 dl rödvin + buljong
2 msk soja
2 msk dragon
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk vetemjöl
1 dl matlagningsgrädde
Smör

Gör så här

Skär köttet i tärningar ca 2*2cm.Fräs dem i smör i en stekpanna.Lägg sedan i en gryta.Häll på vätskan och soya.
Låt skjuda i ca 20-30min längre för älgkött.
Bryn lök och svamp lägg i grytan.Krydda med salt,dragon och svartpeppar.Häll i mjölet utrört i grädden och koka ytterligare 5min.
Blanda ner pastan kokt enl anvisning på paketet.
Servera med sallad.
Visningar:
7429
Sparat:
141

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Gräddig kycklin
över 2 månader
Tjädergryta med
av eke85
över 2 månader
Arvids bjudgryt
över 2 månader
Kycklinggryta
av MrsC
över 2 månader
Bjudgryta med f
över 2 månader