Italiensk gryta

god till vardag som fest

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 kilo bogbladsstek i skivor
1 msk matfett till bryning
1 burk krossade tomater
200 g skivade champinjoner
3 stjälkar bladselleri
1 stor köttbuljongtärning
1 dl vitt vin
2 vitlöksklyftor

Gör så här

Bryn köttet på båda sidor lägg det varefter över i en gryta salta och peppra och tillsätt krossade tomater ansa och skiva champinjonerna och strö dem över tilsammans med bladsellerin, skuren i små halvmånar smula i köttbuljongstärningen och slå på vinet strö också över lövtunna skivor av vitlöken koka sakta i ca 40 minuter med lock på glänt.
Nykokt pasta smakar bäst till den här rätten.
Visningar:
2168
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader