Italienska grisrullader

En smak av medelhavet blir det utan tvekan med dessa rullader. Både lyxigt, enkelt och gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Italienska grisrullader

Ingredienser

8 skivor av gris ytterfilé
8 skivor bacon
1dl soltorkade tomater i tärningar
½ kruka färsk basilika
3 msk olja
1 vitlöksklyfta
¼ buljongtärning
4 dl vatten
1 lagerblad
soyasås
grädde
riven ost

Gör så här

Bulta biffarna tunna. Fördela baconskivor, soltorkade tomater och basilika på biffarna och rulla ihop dem. Fäst ihop rulladerna med coctail-stickor. Smält smör i en panna och stek rulladerna vackert bruna på alla sidor. Tillsätt hackad vitlök, vatten, soyasås och lagerblad i pannan och låt sjuda ca.15 min. Strö riven ost över och låt smälta före serveringen.

Jag lagade en betydligt större mängd, på 2 kg ytterfilé, så jag placerade de stekta rulladerna i en ugnsform, hällde över vätskorna, strödde riven ost över och låt badda i ugnen ca.15 – 20 min.

Servera t.ex. med bulgur, hummus, kikärter eller något annat trevligt!
Visningar:
4392
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.