Jordgubbsflarn

gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
8 bitar

Ingredienser

1 rullad smördegsplatta
200 g mandelmassa
3 msk röd likör helst svartvinbärslikör
vatten
1 sats kokt vaniljkräm (marsan)
1 liter jordgubbar
1 ½ dl vispgrädde
3 msk apelsinmarmelad

Gör så här

vik in smördegen så det blir en kant och tryck till hårt så den sitter kvar pricka bottnen tätt med en gaffel grädda i 200 grader till fin färg.
Riv mandelmassan och rör ut den till en lös kräm med likör och vatten bred försiktigt över den gräddade smördegsbotten täck med vaniljkräm och skivade jordgubbar garnera med vispad grädde och apelsinmarmelad.
Visningar:
1312
Sparat:
1

LIKNANDE RECEPT

Jordgubbsflarn recept
Rabarber- och j..
över 2 månader
Jordgubbsflarn
av Fin
över 2 månader
Jordgubbsflarn
av Fin
över 2 månader
Jordgubbsflarn
av Fin
över 2 månader
Jordgubbsflarn
av pling
över 2 månader
Jordgubbsflarn
över 2 månader