Köttfärssås med gorgonzola och kantareller

God och lyxig!

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 pkt köttfärs ca 400g
1 bit gorgonzola (150g)
1 gul lök
Kantareller, förvällda ca 200g
2 dl creme fraich, valfri sort
Salt
Nymald svartpeppar

Gör så här

Fräs köttfärs, lök och kantareller till önskad kostistens och färg. Tillsätt creme fraichen och ev lite vatten. Låt koka i ett par minuter innan du smular i gorgonzolan. Låt osten smälta under omrörning. Smaka av med salt och svartpeppar och servera till nykokt pasta.
Visningar:
6135
Sparat:
47

LIKNANDE RECEPT

Köttfärssås recept
Tinas bästa köt..
av Tiol
över 2 månader
Smarrig och krä..
över 2 månader
Köttfärs-potati
av Anten
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av zonale
över 2 månader
Lasagne
av fenne
över 2 månader
Krämig lasange
av tina62
över 2 månader