Mexikanska recept

Laddar...
Din sökning gav 1068 träffar
Inlagda chilifrukter (Fefferoni)

Jag hade väldigt svårt att hitta något recept på fefferoni som jag blev nöjd med. Jag får mångder med chili varje höst och om inte annat så passar det bra till alla tacomiddagar. Jag hade en blandnin..

Trädgårdsmästarens salsa

Under sensommaren när jag har överflöd av chili, tomater och örter så passar jag på att äta mycket salsa. Till grillat, på bruchetta, till texmex...


Mathias Bös
Mathias Bös

Här kommer min pojkväns goda avocadoröra, den går hem vid alla tillfällen och passar till det mesta, men mest till kött, typ hamburgare. Även goda sallader :) Ni kommer älska den!

Quasadilla med ost
Quasadilla med ost

Quasadilla är den mexikanska motsvarigheten till pizza och tapas. Här är den fylld med massor av olika godsaker som majs, oliver och svarta bönor.

Larssons Bowl of Red, Chili

Bjud in dina vänner på öl och denna "bowl of red" så kommer du garanterat bli kvällens hjälte. Vill ni ha ett vegetariskt alternativ så har jag ett som är snudd på identiskt som detta

Tacowraps

Perfekta att göra på tacorester. Jag har använt osten "svarta Sara " i receptet. Wrapsen ätes varma eller kalla, har haft med som utflyktsmat, jättepraktiskt.