Svenska recept

Laddar...
Din sökning gav 63179 träffar
Sticky vegokött med ingefära
Sticky vegokött med ingefära

Vill du ha något riktigt saftigt att tugga på så är det här rätten för dig. Uppskattas även av de mest inbitna köttätarna. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Grönkålskimchi
Grönkålskimchi

Grönkål är en riktig näringsbomb! Många vet inte vad de ska göra med den. Prova att syra den och du har ett kryddigt tillbehör att njuta av.


Dillkryddad kålrabbi med avokadoröra
Dillkryddad kålrabbi med avokador..

Kålrabbi är en lite bortglömd rotfrukt som är slående god om den får marineras och stekas. Speciellt arm i arm med den här avokadoröran. Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Currybiffar med indiskt ris och raita
Currybiffar med indiskt ris och r..

Tänk vad några biffar och ris kan lysa upp i mörkret. De här biffarna kommer att bli favoriter som ni kommer att göra flera gånger, tro mig! Så varför inte dubbla receptet och frysa in, snabbt så har ..


Panerad tofu med dillpotatismos och grön ärtsås
Panerad tofu med dillpotatismos o..

Fiskfria fiskpinnar som går snabbt att slänga ihop. De flesta älskar potatismos och vem blir inte glad av en galet grön ärtsås? Smaklig måltid! Laktosfri och äggfri. Använd majs- eller rismjöl istä..

Kokosmousse med citron och nashipäron
Kokosmousse med citron och naship..

En supersnabb, fräsch och läcker dessert. Kom bara ihåg att lägga in kokosgrädden i kylen i minst 1 dygn innan desserten snabbt kan göras. Glutenfri, äggfri och laktosfri.