Svenska recept

Laddar...
Din sökning gav 62488 träffar
Chokladskedar med whiskygrädde
Chokladskedar med whiskygrädde

En riktigt snabbgjord Irish Coffee! Chokladskedarna finns i välsorterade livsmedelsbutiker. De smälter under omrörning i varm dryck. Hittar du inga chokladskedar kan du ta fina teskedar och fylla m..


Kladdkaka med tranbär och valnötter
Kladdkaka med tranbär och valnött..

Torkad frukt, nötter och kanel är verkligen smaker som vi förknippar med julen. Varför inte lägga alla goda ting i en och samma kaka. Väldigt enkel att göra och god blir den!

Glöggkladdkaka med russin och choklad
Glöggkladdkaka med russin och cho..

Glögg och russin känns som givna smaksättare till julens kladdkaka. Chokladglasyr, pumpa- och granatäppelkärnor ger en vacker, såväl som knaprig och god vintertopping.Vit kladdkaka med apelsin
Vit kladdkaka med apelsin

Det är alltid lika gott med kladdkaka. Den här är lite annorlunda eftersom den görs på vit choklad. Till den vita chokladens sötma passar det bra med en frisk smakbrytning av apelsin.Fruktkaka - Glutenfri
Fruktkaka - Glutenfri

En saftig och ljuvlig kaka som är bäst dagen efter den bakats. Går utmärkt att frysa in i skivor, och ta fram så många man önskar. Så baka nu och ta fram vid jul. Om nu kakan kan vara orörd så länge!

Ljuvliga saffransbullar - Glutenfria
Ljuvliga saffransbullar - Glutenf..

Lätta och glutenfria bullar med god vaniljfyllning i mitten. Degen kan också bakas ut till lussekatter. Vill du göra dessa ljuvliga saffransbullar laktosfria, så byt ut smör, mjölk och kesella till..