Svenska recept

Laddar...
Din sökning gav 62490 träffar
Fruktkaka - Glutenfri
Fruktkaka - Glutenfri

En saftig och ljuvlig kaka som är bäst dagen efter den bakats. Går utmärkt att frysa in i skivor, och ta fram så många man önskar. Så baka nu och ta fram vid jul. Om nu kakan kan vara orörd så länge!

Ljuvliga saffransbullar - Glutenfria
Ljuvliga saffransbullar - Glutenf..

Lätta och glutenfria bullar med god vaniljfyllning i mitten. Degen kan också bakas ut till lussekatter. Vill du göra dessa ljuvliga saffransbullar laktosfria, så byt ut smör, mjölk och kesella till..


Lyxiga pepparkaksgrottor
Lyxiga pepparkaksgrottor

Klassisk grotta med julig smak. Fyllningen består av en krämig färskost istället för den klassiska sylten. Dessa kakor är det bäst att baka dubbelsats när man ändå gör dem, de kommer att gå åt, jag lo..Pepparkakssufflé
Pepparkakssufflé

En underbart fluffig efterrätt med julig smak. Kom ihåg att smörja formarna väldigt noga så att de reser sig och att servera desserten direkt när den kommer ut ur ugnen, annars sjunker den.


Kladdpepparkaka
Kladdpepparkaka

En väldigt lyxig kladdkaka med äkta mörk choklad som smaksätts nu under juletider med pepparkakskrydda. Garnera med vispad grädde smaksatt med lingon och små pepparkakor och du har julens enklaste och..


Vridna baguetter
Vridna baguetter

Jag har funderat länge på hur receptet ska vara, men jag har äntligen listat ut det. Jag har jobbat med detta recept i ca 6 år.