Arabiska recept

Laddar...
Din sökning gav 189 träffar
Fisk i ugn som i Egypten
Fisk i ugn som i Egypten

Fisk är verkligen snabbmat. Och rätt tillagat fullt med näring och nyttigt. Ännu ett recept utan créme fraiche eller grädde. Det går att få mycket smak ändå. Både glutenfritt och mjölkfritt. Ren mat.


Champinjonsallad

Det var länge sedan jag gjorde det receptet, det har alltid varit en av mina favoriter, och därför vill jag dela med er. Hoppas ni tycker om det.

Falafel på riktigt.
Falafel på riktigt.

Det första receptet på matklubben som inte använder kokta eller konserverade kikärtor. På detta vis får du den rätta gryniga konsistensen. Kikärtsbullar som har en konsistens som stekt potatismos ska ..Heta kikärtssnacks

Överraska dina gäster med dessa kikärtssnacks till ölen i stället för chips eller jordnötter. Kikärterna passar också att strö över en krispig sallad.


Marockansk köttgryta

Bilden visar grytan strax innan jag skulle ställa den i ugnen de sista 15 minuterna. God gryta som passar till ris, couscous, potatis eller bulgur.


Pitabröd med tillbehör

Snabba goda bröd som kräver hög värme och gräddas på het bakplåt. Pitabröden kan också grillas på utegrillen. Efter ca en minut blåses de upp, vänd och grilla på andra sidan. Fyll bröden med det som d..