Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 13515 träffar

Wraps med pulled höna, färskost och kantarellsallad
Wraps med pulled höna, färskost o..

Höns- eller kycklingköttet steks med goda kryddor tills det går att dra isär i mindre bitar. Köttet serveras i ett tortillabröd tillsammans med en läcker syltad kantarellsallad och svampfärskost. En r..

Megamixtokig julköttpastasås
Megamixtokig julköttpastasås

Som det låter, men gott blev det och nog blir det en del kött kvar på julbordet som man ledsnar ganska fort på. Om man reder av det så det blir en stuvning kan man äta den med potatis. Måtten är inte ..


Äppeldumplings med ingefärskolasås och äppelchips
Äppeldumplings med ingefärskolaså..

En vacker och väldigt läcker dessert som har många goda smakkombinationer. Denna dessert kommer garanterat göra gästerna imponerade. Alla chips går inte åt, men det är svårt att göra mindre. De som..


Krämig skysås med pulverost sås till kycklingklubbor eller lår
Krämig skysås med pulverost sås t..

Enkelt, snabbt, gott och det sköter sig självt. Det är viktigt att man får med sig riktigt rökt alspåns skinka eller fläsk från närmaste rökeri som ger den där godare tuffare röksmaken i såsen, eller ..Saffranscouscous med kanderade nötter, grönkål och granatäpple
Saffranscouscous med kanderade nö..

Lysande gyllene gul (jul)! De kanderade cashewnötterna är helt underbara. De kan göras separat och serveras som snacks. Gör eventuellt en dressing på 2 msk olivolja, pressad saft av 1 citron, salt ..