Kajsas festfisk

Lite lyxigare fiskgratäng. Passar till helgen...

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g hoki, torsk eller sejfilé
1 msk smör (stekning och formen)
400 g skogschampinjoner
1 dl riven parmesanost
2 dl grädde
1 dl vitt vin
½ ask cocktailtomater

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader.
Krydda fisken runt om, lägg i smord form.

Skiva svampen, fräs i en klick smör i het panna
och fördela över fisken.

Strö osten över fisken och häll över grädde och vin.

Halvera tomaterna och fördela i formen.

Baka av fisken i ugnen i ca 25 minuter.
Visningar:
2604
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Festfisk recept
Lättlagad festf..
av MrsC
över 2 månader
Grillade marulk..
av UllaC
över 2 månader
Festfisk
av Legoli
över 2 månader
Gustav V:s fest
av UllaC
över 2 månader
Min enkla festf
av MissBi
över 2 månader
Festfisk med rä
över 2 månader