Kalasgod fiskgratäng

Den här rätten kan man servera som både vardags- och festmat.

Betyg (7 röster)
Antal personer
10 st

Ingredienser

14-16 hg torskfile
2 stora purjolökar
1 burk champinjoner, 400 gram
Salt
Peppar

Gratängsås:
3 dl grädde
1 b creme fraiche ( valfri kokbar )
200 g majonnäs
3 msk chilisås
1 tsk salt
1/2 - 1 dl finhackad dill

Gör så här

Bottna en gratängform med finskuren purjolök.
Lägg på fisken ( djupfryst skärs i bitar ).
Salta och peppra.
Fördela champinjonerna över fisken.
Rör ihop såsen och häll över det hela.

Grädda i 200 grader i ca 40 minuter.
Visningar:
5503
Sparat:
210

LIKNANDE RECEPT

Fiskgratäng recept
Tomas goda fisk..
av remmen5
över 2 månader
Tonfiskgratäng
av ca70
över 2 månader
Fiskgratäng med..
av ros
över 2 månader
Lyxig fiskgratä
av gosmosa
över 2 månader
Fiskgratäng med
av Disen
över 2 månader
Fiskgratäng med
av Inabina
över 2 månader