Kalkonfilé med soltorkade tomater

God bjudmat eftersom man kan förbereda fram till gratineringen.

Betyg (6 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Ca 500 g kalkonfilé
12 soltorkade tomater
½ dl vitt vin
1½ msk kycklingfond
2 tsk soya
½ dl hackad persilja
3 dl creme fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
Salt
Peppar

Gör så här

Dela filén i skivor, krydda, bryn ett par minuter, lägg filén i en ugnsform. Blanda övriga ingredienser till en sås och häll över filén.

Sätt in i ugnen 200 gr ca 10-15 min.

Servera med pressad potatis och sallad.
Visningar:
8519
Sparat:
107

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader