Kall krabbpaj

En garanterad favorit hos oss numera. Går att förbereda långt innan gästerna kommer. Smaklig måltid!!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 - 5

Ingredienser

Kesodeg:
200 g margarin
2 msk vatten
200 g keso
5 dl vetemjöl
1 krm salt
Fyllning:
crabfish ca 250 g
1 dl ärtor
2 dl creme fraiche
1 dl lättmajonnäs
3 msk finskuren purjolök
1 msk chilisås
1 krm tabasco
salt
peppar
dill
kräftstjärtar

Gör så här

Deg: smula fettet i mjölet, tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tillsätt keso och salt. Tryck ut i pajform, nagga och låt vila i kyl ca 2 timmar. Grädda 12-15 min 200 grader i ugn.Låt kallna!Blanda samman alla ingred. utom kräftstjärtarna. När pajen skall serveras fylls skalet med fyllningen och garneras med kräftor, lite dill, citronklyftor och halvor av körsbärstomater. Servera gärna en grönsallad till.
Visningar:
1609
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Krabbpaj recept
GI-Krabbpaj uta..
av lena4
över 2 månader
Krabbpaj med ba
av Penne
över 2 månader
Lyxig krabbpaj
av MrsC
över 2 månader
Kall krabbpaj
över 2 månader
Krabbpaj med Gr
över 2 månader
Krabbpaj
av Tropp
över 2 månader