Kall sås

En universalsås till fisk
Kan med fördel användas som "insmörjare" när man gör smörgåstårtor. Uteslut då ev dillen.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 dl filmjölk
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
salt
peppar
färsk dill
citron

Gör så här

Rör ihop filmjölk, gräddfil och majonnäs. Rör i dill efter smak och pressa lite citron även det efter smak.

Smaka av med salt o peppar.

Tips!
Rör i lite bostongurka och det blir en finfin remouladsås.
Visningar:
2893
Sparat:
47

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader