Kall sås

God kall sås till kött och kyckling.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1-2 vitlöksklyftor
färsk persilja
1-2 msk vatten
50 g smör eller margarin
50 g färskost (naturell)
1-2 tsk citronjuice
salt och peppar

Gör så här

Sätt fram smöret, så det får rumstemperatur. Mixa vitlöksklyftorna och den färska persiljan i en mixer eller matberedare. Häll i vattnet och smöret och blanda väl. Häll därefter i färskosten och citronjuicen. Blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
Låt stå i kylen i ca. 15 min innan servering.
Visningar:
957
Sparat:
2

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader