Kantareller med bacon och Keso

Smörgås

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-2
Kantareller med bacon och Keso

Ingredienser

2 skivor rågbröd
20 g bregott
4 msk keso naturell
6 stora mangoldblad eller 75 g färsk bladspenat
Ca: 2 dl hackade, färska kantareller
4 skivor bacon
Salt
Peppar
Bladpersilja

Gör så här

Bred bregott på bröden. Klicka på keso. Hacka mangolden eller spenaten grovt och fräs i bregott. Fräs kantarellerna i bregott. Strimla och knaperstek baconet. Blanda samman allt det frästa och smaka av med salt och peppar.Lägg blandningen på brödet och garnera med bladpersilja.
Visningar:
1729
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader