Kantarellrisotto

Kantarellrisotto

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Kantarellrisotto

Ingredienser

1 liten burk kantareller, eller 10 färska
1 gul lök
4 dl avorioris
10 dl vatten
4 msk Touch of taste kantarellfond
2 dl riven parmesanost
Salt
Peppar
Olivolja

Gör så här

Hacka löken, dela kantarellerna i mindre bitar och fräs i olivolja. Tillsätt riset och låt fräsa med under omrörning, därefter vatten lite i taget. Häll i fond, låt sjuda på svag värme 20-25 minuter.

Rör om då och då. Rör ner parmesanost och smaka av med salt och peppar. Servera som ensamrätt eller med parmaskinka, stekt kött eller fisk.
Visningar:
1964
Sparat:
24
Kantarellrisott..
av Mistys
över 2 månader
Kantarellrisott
av mumsan
över 2 månader
Kantarellrisott..
över 2 månader
Enbärsspäckad o
över 2 månader
Krämig kantarel
av Queenie
över 2 månader