Kantarellsås

För den som inte har några kantareller i frysen.

Betyg (0 röster)

Ingredienser

1-2 msk schalottenlök
1 msk smör
Vitpeppar efter behag
½ dl konjak
2 dl vatten
2 msk vilt- och kantarellfond
2 dl creme fraiche
50 g kantarellost

Gör så här

Fräs schalottenlöken och vitpepparn i smöret, ca 1 minut.
Tillsätt konjaken, vatten och fonden, Låt puttra till önskad konsistens. Rör sedan i creme fraiche och kantarellosten, låt puttra lite till, smaka av, salta lite om det behövs.
Visningar:
2100
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Kantarellsås recept
Oxfilé med trat..
över 2 månader
Flygande Lotta
över 2 månader
Evas goda kanta
av mrsmama
över 2 månader
Viltfilé med ka
över 2 månader
Baconlindad, fy
av zonale
över 2 månader
Kålpudding på V
över 2 månader