Kaptensröra

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Kaptensröra

Ingredienser

4 rökta böcklingar
2 hårdkokta ägg
1 rödlök
1 knippa gräslök
1 dl majonnäs
250 g kesella (10 %)
1 msk kapris
1-2 krm svartpeppar

Gör så här

Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.

Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.

Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen ca 1 timme.

Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.
Visningar:
4491
Sparat:
68

LIKNANDE RECEPT

Kaptensröra
av enAnnan
över 2 månader

LIKNANDE SÖKNINGAR