Kassler Bombay

Min syster bjöd på det här för några år sen och sen dess så har jag gjort det många gånger. Jag vet inte varifrån receptet kommer (annat än från min systers anteckningar), men jag tror att det tillhör det Indiska köket från början.
Det är inte ett smalt recept, men det är smaskigt.

Betyg (2 röster)
Antal personer
4-6
Kassler Bombay

Ingredienser

Kassler, ca 6-8 skivor
2 bananer
Färsk ananas eller konserverad
3 dl vispgrädde
Curry

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär kasslern i små bitar.
Skala bananerna och skär i skivor.
Om du använder färsk ananas, skala den och skiva tunt. Dela sedan skivorna i mindre bitar.
Om du använder konserverad ananas, häll bort spadet och dela ananasen som ovan.

Vispa grädden så den blir trögflytande. Bland ner ca 2 teskedar curry. Pröva dig fram. Grädden ska smaka av curryn, men inte vara för stark.
Varva kassler med ananas och banan i en ugnsäker form. Häll över grädden och grädda i ca 30-40 minuter.

Serveras med ris och en grönsallad.
Visningar:
10140
Sparat:
247

LIKNANDE RECEPT

Kassler recept
Mina barns gott..
av Pomero
över 2 månader
Broccoligratäng
av anenik
över 2 månader
Monikas ris och
över 2 månader
Mustig kasslerg
av maggi
över 2 månader
Kasslergratäng
av kajsa36
över 2 månader
Potatischeeseca
över 2 månader