Kasslerjambalaya

Kasslerjambalaya

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st
Kasslerjambalaya

Ingredienser

3 dl långkornigt ris
4 dl vatten
½ tsk salt
1 förp (500 g) krossade tomater smaksatta med chili
2 paprikor i olika färger
2 rödlökar
500 g kassler
Tabasco

Gör så här

Lägg riset i en traktörpanna och häll över tomatkross, vatten och salt. Låt koka ca 10 min under lock. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.

Skala och skär löken i klyftor. Strimla kasslern. Blanda ner paprika, lök och kassler i pannan och låt koka ytterligare ca 10 min. Stänk gärna över några droppar tabasco.

Servera kasslerjambalayan med mer tabasco för den som så önskar, gräddfilsklick och bröd.
Visningar:
3227
Sparat:
81

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.