Kasslerpanna med mycket grönsaker

En suverän vardagsrätt. Billig, snabb och god! Jag tycker det är gott att byta ut grädden mot kokosmjölk

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

25-50 g smör
1 klyftad gul lök
2 klyftade röda lökar
1-2 hackade vitlöksklyftor
1 strimlad purjolök
1 strimlad röd paprika
1 strimlad gul paprika
10-15 skivade (gärna färska) champinjoner
400 g kassler i munsbitar
2-3 dl grädde valfri fetthalt (men visp är godast)
Salt
Svartpeppar
3 dl riven ost

Gör så här

Fräs löken och svampen i olja/smör tills den är mjuk. Tillsätt paprikan och låt den fräsa med en stund. Vänd i kasslern och bryn den lätt. Slå på grädden och smaka av med salt och peppar. Strö ev riven ost över pannan och gratinera i ugnen ca 200 grader tills osten fått fin färg.

Servera med pasta/ris/potatis. Gör du den ugnsgratinerade varianten är det godast med potatisklyftor.
Visningar:
1514
Sparat:
27

LIKNANDE RECEPT

Kasslerpanna recept
Sötsur kasslerp..
av lennali
över 2 månader
Snabb kasslerpa
över 2 månader
Kassler med äpp
av lennali
över 2 månader
Husets läckra k
över 2 månader
Kasslerpanna
över 2 månader
Krämig kasslerp
av Sork
över 2 månader