Kasslerspett med varm ananassalsa

Välj en kasslerbit utan insprängt fett. Skär bort eventuell fettkant.
Trä upp kasslerskivorna på spett, då blir det som en liten skål där
man kan lägga i salsan.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

200 g kassler

Ananassalsa:
1 burk krossad ananas (175 g)
3/4 - 1 tsk finhackad röd spansk peppar
1 1/2 tsk vitvinsvinäger
2 tsk strösocker
1 finstrimlad salladslök

Servera med:
potatismos utan smör
haricots verts

Gör så här

1. Skär kasslern i tunna skivor ca 3 mm tjocka.
2. Häll ananaskrosset med spad, spansk peppar, vinäger och strö-
sockret i en kastrull. Låt det sjuda 5 min. Tillsätt salladslöken efter
halva tiden.
3. Stek kasslerskivorna utan fett i en grillpanna. Trä upp dem på grill-
spett. Vik skivan lite och trä igenom ett grillspett. Lägg en sked
varm ananassalsa i skålen som bildas.
4. Servera med potatismos och haricots verts.
Visningar:
604
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.